Спорт

Сферопулос упозорава: Максимална концентрација за Мегу

Jанис Сферопулос каже да црвено-бели морају да буду фокусирани и максимално концентрисани у другој утакмици полуфинала плеј-офа регионалне АБА лиге против екипе Меге
Сферопулос упозорава: Максимална концентрација за Мегу© Dusan Milenkovic/ATAImages

Црвена звезда је победила Мегу 103:73 у првој утакмици полуфинала плеј-офа АБА лиге.

Полуфинална серија се игра на две победе, а други меч је на програму у уторак од 20 часова у Хали спортова "Ранко Жеравица".

"Пред нама је друга утакмица полуфиналне серије против екипе Меге и очекује потпуно другачији дуел у односу на онај који смо одиграли на нашем терену. Морамо да будемо фокусирани и максимално концентрисани током читаве утакмице, да играмо нашу игру и испоштујемо план", рекао је тренер црвено-белих.

Кошаркаш Звезде Немања Недовић је истакао да је његов тим испоштовао све договоре у првој утакмици.

"Мислим да ће Мега изаћи са много више енергије сада. Неће бити комплетни, не знам каква је ситуација са Плавшићем, али знам да Миљеновић неће играти. Ја му овом приликом желим брз опоравак јер је имао сјајну сезону до сада. Ако будемо опет на максимуму и ако одрадимо што тренер буде тражио од нас, мислим да неће бити проблема. Ми поштујемо све оно што су урадили ове сезоне. Али, знамо где смо и знамо да смо фаворити. Јасно је да идемо на победу", истакао је Недовић.

Кошаркаш Звезде Треј Томпкинс је навео да Мега има добар тим.

"Мега је добар тим, млад и пун талента, гладни су добрих резултата. Морамо увек бити спремни на све што се може десити, али све док радимо свој посао и бринемо о нашој игри верујем да ће све бити како треба", додао је Томпкинс.

У другом полуфиналу плеј-офа АБА лиге играју Партизан и Будућност. Црно-бели су славили у првом мечу 78:67, а друга утакмица биће одиграна сутра од 18 сати у Подгорици.

image